Llar/Comunitats

El teu habitatge, sabem que és el major patrimoni que tens, tant pel valor en la seva compra com del valor del contingut.

A la contractació tenim en compte si és planta baixa, últim pis, si és casa, segona residència, si tens joies, objectes d’art, tipus de porta, panys, alarmes, etc.

El mateix passa amb l’assegurança d’edificis, és on tenim el nostre habitatge i necessitem una assegurança comunitària, amb les cobertures necessàries en funció de les necessitats de l’edifici i dels veïns. Tenint en compte l’antiguitat, número de plantes, percentatge d’habitatges llogats, locals comercials i d’altres variables.

Per aquests motius, a la nostra corredoria tenim una àmplia oferta de companyies que ens ajuden a l’hora de buscar la millor opció d’assegurança pel teu habitatge/comunitat i oferir-te les millors cobertures al millor preu.

 

Utilizamos cookies propias y de terceros de tipo técnico y de personalización. Si continúa navegando, consideramos que autoriza su uso. Puede obtener más información en el siguiente enlace.

Aceptar